Zakelijk

Zakelijke telefonie

Door onze 10 jaar ervaring in de telecom, en onze volkomen onafhankelijke aanbod, kunnen wij je aanbieden wat het beste bij jouw organisatie past. Wij staan voor een objectief advies en een effectieve en voordelige realisatie ervan. Tevens zorgen wij ervoor dat jij en jouw onderneming zo min mogelijk hinder ondervindt van de telecom.

Je geniet bij ons van een kosteloze services zoals het snel aansluiten, blokkeren, wisselen, wijzigen en het beantwoorden van vragen. Bij ons mag je tevens scherpe prijzen verwachten met meer dan 1500 artikelen in ons assortiment vaak diezelfde dag op jouw locatie geleverd. Van enkele tot vele aansluitingen: wij brengen dit volledig in kaart en informeren je tijdig over de mogelijke wijzigen.

- Wij zijn business partners van KPN, T-Mobile, Telfort, Vodafone, Yes Telecom, Dean Connect en OneXS -

Klantenservice

Door de jarenlange ervaring kan Optie1 problemen, die zich eventueel voordoen, razendsnel oplossen. Persoonlijke service en volop aandacht voor de wensen van de klant zijn belangrijke speerpunten. Uniek is bijvoorbeeld dat bij aankoop van een nieuwe telefoon de medewerkers van Optie1 alle gegevens van het oude toestel op het nieuwe overzetten. Verregaande service dus. Ook voor reparaties aan een (zakelijk) toestel en ondersteunde vragen staan de medewerkers van Optie1 voor de klant klaar.

De persoonlijke benadering , de focus op dienstverlening aan zakelijke klanten en uiteraard de onafhankelijke advisering maken Optie1 Lichtenvoorde uniek in de regio.

Reviews

“Ik ben perfect geholpen. Optie1 in Lichtenvoorde is een fijn adres. Ze hebben keurig alle bestanden van de oude mobiel overgezet naar de nieuwe!”

Bert ten Dolle

Fijn adres

“Het is een fijne winkel waar je als klant uitstekend wordt geholpen. De mensen daar nemen echt de tijd voor je. De service is prima.”

Marijke Holweg

Prima service!
nl_NLDutch