Telefonie

Telefoons & tablets

Van de simpelste tot de uitgebreidste, duurzaamste voor de bouwvakkers en survivalaars tot de meeste gemakelijke voor de senioren kun je vinden in ons breed assortiment van simlockvrije en prepaid telefoons. Wij staan ervoor je correct te adviseren en jouw nieuwe telefoon geheel gebruiksklaar te maken, zodat je al whatsappend en bellend de winkel uitloopt.

Je kunt een nieuwe telefoon los of in combinatie met een abonnement verkrijgen. Middels het vernieuwing van jouw contract kun je een flinke korting krijgen of zelfs jouw telefoon gratis.


Klantenservice

Door de jarenlange ervaring kan Optie1 problemen, die zich eventueel voordoen, razendsnel oplossen. Persoonlijke service en volop aandacht voor de wensen van de klant zijn belangrijke speerpunten. Uniek is bijvoorbeeld dat bij aankoop van een nieuwe telefoon de medewerkers van Optie1 alle gegevens van het oude toestel op het nieuwe overzetten. Verregaande service dus. Ook voor reparaties aan een (zakelijk) toestel en ondersteunde vragen staan de medewerkers van Optie1 voor de klant klaar.

De persoonlijke benadering , de focus op dienstverlening aan zakelijke klanten en uiteraard de onafhankelijke advisering maken Optie1 Lichtenvoorde uniek in de regio.

Reviews

“Ik ben perfect geholpen. Optie1 in Lichtenvoorde is een fijn adres. Ze hebben keurig alle bestanden van de oude mobiel overgezet naar de nieuwe!”

Bert ten Dolle

Fijn adres

“Het is een fijne winkel waar je als klant uitstekend wordt geholpen. De mensen daar nemen echt de tijd voor je. De service is prima.”

Marijke Holweg

Prima service!
nl_NLDutch