Over ons

Wie we zijn

Optie1 in Lichtenvoorde is al vele jaren dé onafhankelijke telecomspecialist in de regio met de nodige kennis in huis om onbevooroordeeld en compleet advies te geven. Niet alleen kan er een keuze worden gemaakt uit een groot aantal merken en modellen, ook kan de klant uit alle providers en soorten pakketten kiezen. Gecombineerd met het vakkundig advies is de klant zo verzekerd van de beste deal.

Jarno de Kruijff en Aaron Albeck zijn ervaren adviseurs op het gebied van mobiele telefonie. Niet alleen werken ze al vele jaren bij de telefoonaanbieder in hartje Lichtenvoorde, sinds twee jaar mogen ze zich ook de trotse eigenaars noemen van de vestiging. Zij worden ondersteund door medewerker Bas Mombarg. Zij nemen altijd de tijd voor een goed en onafhankelijk advies, waarbij de wensen en behoeften van de klant in kaart worden gebracht. Of dit nu een particuliere of zakelijke klant is.

Klantenservice

Door de jarenlange ervaring kan Optie1 problemen, die zich eventueel voordoen, razendsnel oplossen. Persoonlijke service en volop aandacht voor de wensen van de klant zijn belangrijke speerpunten. Uniek is bijvoorbeeld dat bij aankoop van een nieuwe telefoon de medewerkers van Optie1 alle gegevens van het oude toestel op het nieuwe overzetten. Verregaande service dus. Ook voor reparaties aan een (zakelijk) toestel en ondersteunde vragen staan de medewerkers van Optie1 voor de klant klaar.

De persoonlijke benadering , de focus op dienstverlening aan zakelijke klanten en uiteraard de onafhankelijke advisering maken Optie1 Lichtenvoorde uniek in de regio.

Reviews

“Ik ben perfect geholpen. Optie1 in Lichtenvoorde is een fijn adres. Ze hebben keurig alle bestanden van de oude mobiel overgezet naar de nieuwe!”

Bert ten Dolle

Fijn adres

“Het is een fijne winkel waar je als klant uitstekend wordt geholpen. De mensen daar nemen echt de tijd voor je. De service is prima.”

Marijke Holweg

Prima service!
nl_NLDutch