Service

Onafhankelijk advies

Optie1 in Lichtenvoorde geeft je alle aandacht die je verdiend door onafhankelijk advies, eerlijke en oprechte communicatie. Wij staan voor je klaar voor jouw nieuwe mobiele abonnement en mobiele telefoon en het overzetten van alle gegevens is bij ons standaard service.

Het team van Optie1 zet jou als klant centraal. Dit betekent een advies op maat aan de hand van de behoefte die je hebt. Of je nu advies wilt, een telefoon wilt reserveren of een probleem hebt met jouw mobiele telefoon. Wat wij echt belangrijk vinden, is dat je met een tevreden gevoel onze winkel verlaat!

Bel of mail ons om te kijken hoe snel en voordelig wij dit kunnen!

Klantenservice

Door de jarenlange ervaring kan Optie1 problemen, die zich eventueel voordoen, razendsnel oplossen. Persoonlijke service en volop aandacht voor de wensen van de klant zijn belangrijke speerpunten. Uniek is bijvoorbeeld dat bij aankoop van een nieuwe telefoon de medewerkers van Optie1 alle gegevens van het oude toestel op het nieuwe overzetten. Verregaande service dus. Ook voor reparaties aan een (zakelijk) toestel en ondersteunde vragen staan de medewerkers van Optie1 voor de klant klaar.

De persoonlijke benadering , de focus op dienstverlening aan zakelijke klanten en uiteraard de onafhankelijke advisering maken Optie1 Lichtenvoorde uniek in de regio.

Reviews

“Ik ben perfect geholpen. Optie1 in Lichtenvoorde is een fijn adres. Ze hebben keurig alle bestanden van de oude mobiel overgezet naar de nieuwe!”

Bert ten Dolle

Fijn adres

“Het is een fijne winkel waar je als klant uitstekend wordt geholpen. De mensen daar nemen echt de tijd voor je. De service is prima.”

Marijke Holweg

Prima service!
nl_NLDutch