Reparatie

Reparaties snel geregeld

Scherm gebarsten, luidspreker kraakt of jouw telefoon laadt niet meer op? Geen nood, wij kunnen je vaak dezelfde dag weer opweg helpen!

Reparaties en software problemen verhelpen wij gewoon op locatie, de wat minder bekende types zullen extern gerepareerd worden. Op locatie kunnen wij vaak het dezelfde dag nog voor jou realiseren, indien wij deze extern moeten laten repareren kan dit een week innemen. Natuurlijk kan je gewoon gebruik gemaakt worden van onze leentoestellen tot jouw telefoon weer gerepareerd en wel terug is.

Bel of mail ons om te kijken hoe snel en voordelig wij dit kunnen!

Klantenservice

Door de jarenlange ervaring kan Optie1 problemen, die zich eventueel voordoen, razendsnel oplossen. Persoonlijke service en volop aandacht voor de wensen van de klant zijn belangrijke speerpunten. Uniek is bijvoorbeeld dat bij aankoop van een nieuwe telefoon de medewerkers van Optie1 alle gegevens van het oude toestel op het nieuwe overzetten. Verregaande service dus. Ook voor reparaties aan een (zakelijk) toestel en ondersteunde vragen staan de medewerkers van Optie1 voor de klant klaar.

De persoonlijke benadering , de focus op dienstverlening aan zakelijke klanten en uiteraard de onafhankelijke advisering maken Optie1 Lichtenvoorde uniek in de regio.

Reviews

“Ik ben perfect geholpen. Optie1 in Lichtenvoorde is een fijn adres. Ze hebben keurig alle bestanden van de oude mobiel overgezet naar de nieuwe!”

Bert ten Dolle

Fijn adres

“Het is een fijne winkel waar je als klant uitstekend wordt geholpen. De mensen daar nemen echt de tijd voor je. De service is prima.”

Marijke Holweg

Prima service!
nl_NLDutch