Nieuws

De jonge ondernemers Jarno de Kruijff en Aaron Albeck zijn bijzonder ervaren adviseurs op het gebied van mobiele telefonie. Niet alleen werken ze al vele jaren bij telefoonaanbieder Optie1 in hartje Lichtenvoorde, sinds vier maanden mogen ze zich ook de trotse eigenaars noemen van deze vestiging. Zij worden ondersteund door medewerker Bas Mombarg.

pptie1 is een keten van onafhankelijke telefoonaanbieders met 45 vestigingen door heel Nederland. Hierdoor kan men de klant dus een gedegen, onbevooroordeeld advies geven. Niet alleen kan er een keuze worden gemaakt uit een groot aantal merken en modellen, ook kunt u uit alle providers en soorten pakketten kiezen. Gecombineerd met het vakkundig advies van Optie1 bent u zo verzekerd van de beste deal.

Zakelijke klanten

En dat geldt niet alleen voor de particulier die deze zaak binnenloopt: ook zakelijke klanten weten meer en meer de weg te vinden naar Optie1. “Wij hebben al enkele grote zakelijke klanten in de regio. Ik merk dat men het bijvoorbeeld erg prettig vindt dat wij ook naar de klant op kantoor komen, bijvoorbeeld voor het maken of bespreken van een offerte,” zo vertelt Jarno.”Door onze jarenlange ervaring kunnen wij, ook voor zakelijke klanten, problemen die zich eventueel voordoen, razendsnel oplossen,” vult Aaron aan.

Persoonlijke service en volop aandacht voor de wensen van de klant zijn speerpunten. Uniek is bijvoorbeeld dat bij aankoop van een nieuwe telefoon de medewerkers van Optie1 alle gegevens van het oude toestel op het nieuwe overzetten. Dát is nog eens verregaande service! Ook voor reparaties aan uw toestel kunt u trouwens bij Optie1 terecht.

Uniek in de regio

Optie1 biedt uiteraard alle bekende merken telefoons, waarvan veel uit voorraad leverbaar is. Mocht het zo zijn dat het toestel besteld moet worden, dan heeft u als klant het nieuwe toestel al na 1-2 dagen in handen. Veel mensen oriënteren zich goed van tevoren en weten precies aan welke telefoon ze de voorkeur geven, maar niet iedereen weet welk toestel hij of zij wil hebben. Dan staan de mannen van Optie1 voor u klaar: er wordt de tijd genomen voor een goed en onafhankelijk advies, waarbij de wensen en behoeften van de klant in kaart worden gebracht: wat wil men met het nieuwe toestel? Is een grote opslagcapaciteit belangrijk? Of bijvoorbeeld de kwaliteit van de camera?

De persoonlijke benadering, de focus op dienstverlening aan zakelijke klanten en uiteraard de onafhankelijke advisering maken Optie1 Lichtenvoorde uniek in de regio. Loop ook eens binnen of neem contact op voor een afspraak, naar wens bij u op kantoor.

1 Comments

  • This is exactly what I was looking for, thank you so much for these tutorials!!!

    John Snow
    Posted 17 december 2019 12:49 pm

Comments are closed.

nl_NLDutch